Gewrichtsaandoeningen

De meeste gewrichtsaandoeningen ontstaan door een bepaalde vorm van reuma

manuele therapie

Operatie

Gewrichtsvervangende protheseoperatiess zijn kunnen voorkomen of uitgesteld worden door meer bewegen in combinatie met fysiotherapie, revalidatie en manuele therapie.

Wanneer een operatie toch niet voorkomen kan worden, geldt: hoe fitter u een operatie ingaat, des te fitter u eruit komt. Revalidatie en oefentherapie kan daarom een goede rol spelen bij het optimaliseren van uw fitheid vóór de operatie, zodat het herstel daarna beter en sneller gaat.

Persoonlijk revalidatieplan

Samen met de fysiotherapeut en de revalidatiearts wordt er een persoonlijk revalidatieplan gemaakt. Hebt u milde klachten en wilt u advies over bewegen, dan kunnen we u op weg helpen met uitleg en beweegadvies en oefeningen.

Wanneer de beperkte beweeglijkheid van de knie of heup een belemmering geeft bij activiteiten, stellen wij een persoonlijk oefenprogramma. Hierbij komen stabiliteit, spierkracht, uithoudingsvermogen en alledaagse activiteiten aan de orde . Op deze manier bouwen we de intensiteit geleidelijk op. Door bewegen weer als positief te ervaren, keert vertrouwen terug, zodat u zelfstandig een actieve leefstijl kunt voortzetten.

manuele therapie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Geïnteresseerd? Neem direct contact op!

Velen gingen u voor:

review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!