MedifitReha

Nederlands revalidatiecentrum aan de Costa Blanca

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag

Bij MedifitReha, hét Nederlands revalidatiecentrum in Moraira (Costa Blanca, Spanje), staat uw gezondheid voorop. Bij ons kunt u terecht voor hooggekwalificeerde zorg en efficiënte revalidatie gericht op iedere afzonderlijke klacht.

Wij hebben met bijna alle Nederlandse ziektekostenverzekeraars afspraken gemaakt en contracten afgesloten over behandeling in ons revalidatiecentrum. Als uw behandeling in Nederland vergoed wordt, dan is dat ook het geval als u in Spanje wordt behandeld. Wist u dat revalidatie wordt vergoed vanuit het basispakket?

Ons ervaren team helpt u snel verder

Bij MedifitReha vindt u een professioneel team van therapeuten en medisch specialisten gespecialiseerd in revalidatiegeneeskunde. Wij beschikken over een uitgebreide ‘hands-on’ ervaring voor wat betreft het behandelen van allerlei neurologische, fysieke, psychische en cognitieve aandoeningen. Het revalidatiecentrum staat onder leiding van een Nederlands managementteam dat ervoor zorgt dat alles soepel en naar wens verloopt.

Door de krachten te bundelen met vooraanstaand internationaal ziekenhuis Hospital Clinica Benidorm (HCB) kan MedifitReha verschillende
revalidatieprogramma’s aanbieden in combinatie met een eventuele operatieve ingreep.

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor MS revalidatie na een aHSCT?

Corona

Wegens het Corona virus hebben wij een aangepast beleid om U en onszelf te beschermen. Telefonisch +34 966 495 448 en via e-mail recepcion@medifitreha.com zijn wij te bereiken voor informatie en spoedbehandelingen, zowel online als in de kliniek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Download onze brochure
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heeft u een vraag? Neem direct contact op!

Velen gingen u voor:

Nanda, Nederland

Echt, wat een fantastische revalidatie centrum! Ben net 2,5 week terug na een heupoperatie. Wat een professionals en lieve mooie mensen! Een aanrader voor ieder die hier " geen" nazorg krijgen adviseer ik: ga naar Spanje en Medifit... zorgverzekeraars vergoeden dit. Fantastisch team!!
review Klaas Jan Hindriks

Klaas Jan Hindriks - Buitenland Correspondent NOS, Nederland

Jullie organisatie en behandel centrum onderscheidt zich niet alleen door de medische kennis maar vooral door toewijding en de inspirerende ondersteuning van de uiterst ervaren medewerkers.
review debbie

Debbie, Nederland

De dagelijkse beslommeringen kun je letterlijk thuis laten en je volledig op je herstel richten, zowel geestelijk als lichamelijk. Een geweldig concept en geweldige lieve mensen! Ik heb weer een doel en zie de toekomst weer een beetje zitten, deze was voor dit avontuur nul!
review esther

Esther, Nederland

Vanaf het eerste moment dat mijn vrouw Esther in Spanje kwam tot en met het laatste is er super voor haar gezorgd. Zowel fysiek en geestelijk is er aan het herstel van Esther gewerkt en met succes! Wij hebben er geen moment spijt van gehad en zullen het echt iedereen aanraden!
jos jansen - patient Meditit Reha

Jos Jansen, Nederland

8 weken lang heb ik keihard getraind met de therapeuten. Resultaat is dat ik nu veel meer uithoudingsvermogen heb. Voel me ook véél beter. De gezonde lucht aan de Costa Blanca heeft ook goed meegeholpen.
review henny vissers - witte

Henny Vissers - Witte, Nederland

Voor alle lotgenoten, hoe triest de omstandigheden ook zijn, bij een bezoek aan de revalidatie kliniek in Moraira, kan je met samenwerking van dit fantastische therapeuten team, heel erg veel leren, in zowel fysiek als mentaal opzicht!
review Mildred May

Mildred May, Den Haag

Ik voelde me erg op mijn gemak door de lieve zorgzame therapeuten. Ook verbleef ik in een mooi appartement waar ik aan mijn rust toe kwam. Deze 6 weken hebben mij een stuk sterker en zekerder gemaakt.