Ziekenhuis Benidorm (HCB)

Het klinische ziekenhuis Benidorm (HCB) is een ultramodern internationaal privéziekenhuis aan de Costa Blanca in Spanje. Wij zijn uitgerust met de modernste technologie in diagnostiek en behandeling; dit maakt ons tot een vooraanstaand bedrijf voor wat betreft investering in technologie en kennis. We zijn gecertificeerd (ISO 9002:2008) door Aenor voor alle centrale afdelingen van het ziekenhuis.

HCB Benidorm Hospital

De beste zorg zonder wachtlijsten

Laat uw gezondheid onze zorg zijn, want wij beschikken over een professioneel internationaal medisch team dat kan steunen op de meest geavanceerde technologische middelen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis, het verblijf en administratieve afhandeling. Dit regelen we allemaal voor u.

Dankzij de nieuwe Europese zorgwetgeving is het voor patiënten mogelijk geworden zelf te kiezen in welk Europees land men behandeld wil worden. Ook beschikken we over een professioneel uitgewerkte medische luchtbrug om u te behandelen in Benidorm bij een planbare operatie. Dit alles zonder wachtlijsten.

Ontwikkeling en innovatie

De samenwerking met General Electric zorgt ervoor dat Hospital Clínica Benidorm in het centrum van de nieuwste technologische ontwikkelingen staat in Spanje.

Onze doelstelling voor de toekomst is om te blijven werken volgens de kwaliteitseisen van de ISO certificering ISO 9002 (op dit moment 10), waarmee we tien jaar geleden zijn begonnen. Ook streven we naar de definitieve consolidatie van de ITIC. Dit willen we mogelijk maken door de ontwikkeling van klinische studies en de verdere samenwerking in onderzoeksprojecten met verschillende overheidsinstanties.

Ik wil me

aanmelden

Ik wil iemand

verwijzen

Bekijk het

aanbod

Stel een

vraag